sopnedkast   

Hushållssopor 

Hushållssopor kastas i sopnedkastet i väl förslutna påsar. Glasflaskor, tidningar, kartonger etc får inte kastas i sopnedkastet. Varje stop i sopnedkasett och sopkarusell kostar föreningen tusentalskronor. 

 

Tidningsåtervinning  

Föreningen har inte längre tidningsåtervinning utan varje boende ansvarar för att återvinna tidningar vid returstation.

 

Grovsopor

Föreningen har ingen möjlighet att tillhandahålla ett grovsoprum. Ett par gånger om året beställer vi därför en container där samtliga i huset har möjlighet att göra sig av med grovsopor. Avisering om detta sker i trapphuset och här på hemsidan.   

 retur  

 

Återvinningsstationer (Timmermansgatan och Torkel Knutssonsgatan) 

 

Glasförpackningar till exempel syltburkar, vin- och spritflaskor, hudvårdsburkar, läskflaskor (ej pant) och deodorantförpackningar.  

 

Förpackningar av plast till exempel yoghurtburkar, plastlock, plastdunkar, créme fraiche-burkar, sköljmedelsflaskor, diskmedelsflaskor, plastpåsar, plasttuber, plastfolie, vakuumförpackningar och frigolit. 

 

Förpackningar av metall till exempel konservburkar, tuber, kapsyler och lock, dryckesburkar utan pant, aluminiumfolie, aluminiumformar och värmeljushållare.  

 

Förpackningar av papper till exempel mjölk- och flingpaket, omslagspapper, färdigmatsförpackningar, hundmatsäckar, sockerpåsar, skokartonger, och toarullar.  

 

Tidningar till exempel dagstidningar, veckotidningar, telefonkataloger, reklamblad, pocketbok och vanligt skrivpapper.         

Login

Kontaktinformation

Brf Katthuvudet 25

Att: Styrelsen
Bastugatan 27
118 25 Stockholm

info at bastugatan27.se